Apartmani u Omisu - Hrvatska Odmor u Hrvatskoj
Kuća & Sadržaji Apartmani Lokacija & Mape Turistički Vodič Izleti Rezervacije & Cijene
Apartmani ACAPULCO smješteni su u Omišu, Hrvatska, u obiteljskoj kuće Pejković, samo 30m zračne udaljenosti i 120m pješke od mora, s prekrasnim pogledom na otok Brač i cijeli Brački kanal. U kući, u apartmanima, možemo smjestiti do 18 osoba.
Našim gostima možemo ponuditi privatan vrt, čiju hladovinu čine masline, naranče, limuni, odmah do mora uz plažu. U vrtu se nalazi i grill, kojeg gosti mogu koristiti uz dogovor s vlasnikom.

Pogledajte fotografije kuće i prekrasan pogled s balkona >>
Omiš, mali gradić s pravim mediternaskim ugođajem, smješten je na ušću rijeke Cetine. Leži između Splita i Makarske i centar je 35km duge Rivijere. S brojnim malim ribarskim naseljima, omiška Rivijera ima dugu turističku tradiciju i kulturu. Brojni povijesni apomenici svjedoci su duge i veličamstvene povijesti. Osim spomenika Omiš Vam nudi interesantnu tržnicu, brojne restorane i barove, dućane, i moderne butike. Prekrasne prirodne plaže omogućile su razvoj turizma čiji počeci sežu i prije početka drugog svjetskog rata. Sve ovo učinit će Vaš boravak u Omišu nezaboravan i neponovljiv.

Više forogtrafija Omiša >>
Najbliža plaža je 120m od kuće, na nekih 3minute hoda. U blizini kuće je i ronilačka škola odnosno ronilački centar.
Jednodnevni izleti na obližnje otoke, rafting na brzacima rijeke Cetine, slobodno penjanje na planini Biokovo, trekking, tkaođer su u našoj ponudi. Obitelj Pejković učinit će sve da pripremi Vaš aktivni odmor u Omišu.

Pogledajte omiške plaže
>>
Stare slike Omiša
Fedor Karatcsay - godina 1830. Johan Högmüller - godina 1839. Antun Barac - godina 1850.
 
 
English Deutsch Italiano